Събота, 12 ноември, беше последният ден на изложението "Интерфуд&Дринк". Една част от него беше отделена като зона за органични продукти. Паралелно течаха и другите кулинарни изложения - за млечни и месни продукти, сладкарство, вино и зона на Италия. Това е моята разходка в снимки:
Медът и производството му по органичен начин бяха застъпени на няколко щанда
Манастирите са сред производителите на биологични плодове и зеленчуци
Част от щанда на Slow Food
Смилянският боб предизвика силен интерес
Десислава Димитрова, координатор на Slow Food за България: "Човекът е създаден за кеф :)"
Украсата на торта не е нещо сложно, можете да си я купите готова...
...но пък изглежда много професионално и ще изгуби домашното несъвършенство
И това е украса за торта
Мария Донева говори за дюли, лимонови звезди и домашно сладко - в стихове
Няма коментари:
Публикуване на коментар